افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

حاجی‌بابایی: پاسخ حمله به اقتصاد ایران، حمله به شرکت‌های اقتصادی مهاجمان است

مجلس  نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: محاصره اقتصادی یعنی حمله به اقتصاد ایران و هر کسی به اقتصاد ایران حمله کند، ما به ازای آن حمله به شرکت‌های اقتصادی‌اش در منطقه و همه کسانی است که در اقتصاد و در منطقه، او را کمک می‌کنند. 
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 23
کد خبر: ۳۱۶۷۵۱

به گزارش راهبردمعاصر، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی وبیناری امروز (اول شهریور) در نطق پیش از دستور خود، گفت: آنچه امروز در معادلات بین‌المللی تاثیرگذار است، اقتدار ملت ایران و مواضع قدرتمندانه و عزتمندانه مسئولین کشور است. آمریکا باید صدای اقتدار ایران بزرگ را بشنود.

وی ادامه داد: محاصره اقتصادی یعنی حمله به اقتصاد ایران و هر کسی به اقتصاد ایران حمله کند، ما به ازای آن حمله به شرکت‌های اقتصادی‌اش در منطقه و همه کسانی است که در اقتصاد و در منطقه، او را کمک می‌کنند، بنابراین آمریکا باید بداند که ملت بزرگ ایران و همه نیرو‌های مسلح و مسئولین ما متحد و قدرتمند جلوی آنها ایستاده‌اند و از هرگونه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران و مقاومت دفاع خواهند کرد.

حاجی بابایی اظهار کرد: باید تنگه هرمز قدرتمندانه در ید جمهوری اسلامی ایران باشد. تا روزی که محاصره اقتصادی آمریکا ادامه دارد، سخن گفتن با هر کشور دیگری در منطقه در باب تنگه هرمز نمی‌تواند کار عاقلانه و عالمانه‌ای باشد.
بازنشستگان باید ۹۰ درصد حقوق شاغلین را دریافت کنند

وی با تاکید بر ضرورت پرداخت رفاهی به بازنشستگان مطابق با قانون برنامه هفتم، یادآور شد: امروز حرف اساسی و کلیدی ما رضایتمندی عمومی مردم است، ما متناسب سازی حقوق بازنشستگان را مصوب و به قانون تبدیل کردیم، اما یک اشکال اساسی به وجود آمده است.

حاجی بابایی افزود: طبق قانون بازنشستگان باید ۹۰ درصد حقوق شاغلین را دریافت کنند، اما در بعضی از وزارتخانه‌ها به دلیل اینکه حقوق شاغلین در سطح پایینی است، هیچ اضافه حقوقی برای تعداد قابل توجهی از بازنشستگان انجام نپذیرفته است. لازم است کمیسیون اجتماعی مجلس و دولت در این رابطه تدبیری بیاندیشند. 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در برنامه هفتم مصوب کردیم که به بازنشستگان در سراسر کشور رفاهی مانند شاغلین بپردازند، اما متاسفانه این کار هنوز انجام نشده است و بازنشستگان ما وضعیت اقتصادی خوبی ندارند بنابراین اجرای قانون مصوب مجلس در مورد پرداخت رفاهی به بازنشستگان مانند شاغلین حتما در دستور کار دولت قرار بگیرد./ایسنا

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده